Fri. Jan 22, 2021
ћирилица /латиница

Аконтативан обрачун утрошка воде за март у једном дијелу града

Из предузећа “Водовод и канализација” Источно Сарајево обавјештавају кориснике који се снабдијевају са резервоара “Баба” да ће, због смањеног броја радника на терену и немогућности редовног очитања, за мјесец МАРТ добити аконтативно обрачунат утрошак воде.

“Због тренутне епидемиолошке ситуације изазване појавом вируса корона, наше предузеће послује са смањеним бројем радника и предузима све мјере да се смањи кретање дежурних радника како би избјегли негативне посљедице. Стварно стање потрошње ће се утврдити приликом првог очитања водомјера. Уколико сте у могућности да сами очитате стање на вашем водомјеру, молимо вас да нам до 31.03.2020. јавите стање бројила на број телефона 057/343-252 у службу наплате у периоду од 07:30 до 15:30 часова сваким радним даном”, наводи се у саопштењу потрошачима.

Насеља која се водом снабдијевају са овог резервоара су: Станојевићи, Петруше, Петровићи, Горњи Миљевићи, Kозаревићи, дио улице Његошева и дио улице Требевићка. На овом подручју је око 500 домаћинстава.

Filter 2019