Tue. Oct 20, 2020
ћирилица /latinica

Djeca nastavljaju sa besplatnim skijanjem, troškove snosi Opština

Autor: FILTER/ M.K.

Opštinska uprava opštine Istočno Novo Sarajevo obezbijedila je potrebna finansijska sredstva kako djeca iz predškolskih ustanova ne bi ostala uskraćena za ovogodišnje besplatno skijanje. 

Polaznici predškolskih ustanova „Vratite nam osmijeh“, „Patrijarh Pavle“ i „Maca“, imaće priliku da u narednih pet dana nastave uživanje u zimskim čarolijama, savladaju osnovne tehnike skijanja i usput se odlično zabave. 

Još jednom izražavamo iskreno žaljenje zbog odluke rukovodstva Olimpijskog centra, proistekle iz neodgovornog ponašanja pojedinaca u našoj lokalnoj zajednici“, navode iz Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Podsjećamo, po odluci Olimpijskog centra „Jahorina“ prije nekoliko dana obustavljena je primjena Ugovora o besplatnom korišćenju skijališta za djecu sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo.

Ovlašteni kontrolori Olimpijskog centra “Jahorina” uočili da su pojedini građani zloupotrebljavali ski-karte, na šta, kako je navedeno, opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo nije mogla uticati.

Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara, dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između Olimpijskog centra i opštine Istočno Novo Sarajevo, nauštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa“, navedeno je tada u saopštenju.


Filter 2019