Константан раст ДЕМОС-а у Сарајевско-романијској регији

Данас је у Источном Новом Сарајеву одржана Оснивачка скупштина Младих Демократског савеза (ДЕМОС) Источно Ново Сарајево, на којој је за предсједника ове организације изабран Душан Шаровић.

Шаровића је једногласно изабрало више од 30 делегата, а скупштини су присуствовали предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије Ацо Станишић и предсједник Организације младих ДЕМОС-а Републике Српске Никола Ћопић.

Станишић је изразио задовољство констатним растом ДЕМОС-а у овој регији, истичући да ће у октобру на локалним изборима велики број грађана подржати ову политичку опцију која у основи свих својих активности има живот обичног човјека, посебно младих људи, које је потребно задржати на овом подручју.

Предсједник Општинског одбора ДЕМОС-а Источно Ново Сарајево Александар Костовић нагласио је да се од првог дана водило рачуна о подмлатку странке. “Пазило се ко улази у Одбор јер нам је стало да од почетка правимо здраву причу” рекао је Костовић и нагласио да ће један од ДЕМОС-ових одборника на Источном Новом Сарајеву сигурно бити из реда Младих.

Потпредсједник републичке Организације младих Ђорђе Којић истакао је како је ДЕМОС млада странка са тенденцијом раста. Он је изразио увјерење да ће ДЕМОС на овој регији јако брзо бити друга странка по јачини.

Предсједник Организације младих ДЕМОС-а Републике Српске Никола Ћопић изразио је задовољство све већим бројем младих који се укључују у рад ове организације и пожелио изабраном предсједнику и члановима одбора много среће у будућем раду.

Filter 2019