Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Дјеца настављају са бесплатним скијањем, трошкове сноси Општина

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Општинска управа општине Источно Ново Сарајево обезбиједила је потребна финансијска средства како дјеца из предшколских установа не би остала ускраћена за овогодишње бесплатно скијање. 

Полазници предшколских установа „Вратите нам осмијех“, „Патријарх Павле“ и „Маца“, имаће прилику да у наредних пет дана наставе уживање у зимским чаролијама, савладају основне технике скијања и успут се одлично забаве. 

Још једном изражавамо искрено жаљење због одлуке руководства Олимпијског центра, проистекле из неодговорног понашања појединаца у нашој локалној заједници“, наводе из Општине Источно Ново Сарајево.

Подсјећамо, по одлуци Олимпијског центра „Јахорина“ прије неколико дана обустављена је примјена Уговора о бесплатном коришћењу скијалишта за дјецу са подручја општине Источно Ново Сарајево.

Овлаштени контролори Олимпијског центра “Јахорина” уочили да су поједини грађани злоупотребљавали ски-карте, на шта, како је наведено, општинска управа Источно Ново Сарајево није могла утицати.

Злоупотреба од неколико појединаца у периоду од 10. до 15. фебруара, довела је до прекида досадашње успјешне сарадње између Олимпијског центра и општине Источно Ново Сарајево, науштрб грађана који су савјесно користили услуге програма“, наведено је тада у саопштењу.


©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com