Tue. Jan 19, 2021
ћирилица /латиница

Отворено прво паљанско клизалиште

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Вечерас је у Олимпијском парку у Палама, у склопу “Паљанске зиме”, свечано отворена манифестација “Сњежна чаролија”.

Прво паљанско клизалиште вечерас је почело са радом, а изнајмљивање клизаљки вечерас је било бесплатно. Цијена изнајмљивања у наредних мјесец дана, колико траје ова манифестација, износиће  1КМ.

Око клизалишта су постављене зимске кућице гдје грађани и туристи могу купити разноврсне украсе, храну, пиће  као и остале празничне садржаје. 

Важно је напоменути да ће сав приход од изнајмљивања клизаљки бити усмјерен у хуманитарне сврхе

Хтјели смо да направимо нешто што Паљани до сада нису имали и мислим да ћемо у тој намјери и успјети. Заиста је прелијепо бити вечерас овде, ово је празник за очи. Ово није једина манифестација у наредном периоду, ускоро ће се одржати и трка Дједа Мразова, а након тога још низ манифестација. Захваљујући општини Пале и Туристичкој организацији општине Пале реализовали смо овај пројекат, а народ ће процијенити да ли смо направили праву ствар” изјавио је начелник општине Пале Бошко Југовић.

Видим да је присутно доста младих и дјеце који су одушевљени овим што смо направили. Ово ће бити додатни садржај и освјежење за грађане али и за туристе који долазе на Пале и Јахорину” рекао је директор ТО Пале Драган Јакић и додао да се много тога планира у наредном периоду.

Filter 2019