Sat. Aug 13, 2022
ћирилица /латиница

Kако најсигурније продати или купити возило?

Брзорастућа платформа PolovniAutomobili.ba, тренутно је најопширнији огласник половних и нових аутомобила у БиХ.

Пар потеза на тастатури и клик „миша“ и већ сурфујете богатом понудом од преко 15 000 огласа.

Један од ИТ стручњака који су креирали платформу PolovniAutomobili.ba– Бојан Kокотовић и сам се нашао у проблемима приликом продаје свог лименог љубимца, када му је синула идеја о јединственој платформи у којој би сигурно и брзо могао продати и купити возило.

Бојан је након тога окупио младу, али веома талентовану и амбициозну екипу, која је испред себе имала професионални изазов – створити платформу која ће одговорити свим потребама корисника.

У нашој држави аутомобилска индустрија је у првом плану, а куповина и продаја аутомобила стално расте.  Међутим, тај раст не прати адекватано оглашавање и ми смо хтјели да то промијенимо. Због  тога смо креирали нашу платформу PolovniAutomobili.ba, с којом смо понудили нешто ново и сматрамо да оглашавање ове врсте никада није било савременије, а истовремено корисници могу брзо и једноставно да поставе оглас или да пронађу аутомобил за себе“, рекао је Kокотовић.

У PolovniAutomobili.ba су усмјерени на потребе корисника и њихове могућности, а професионалан и послован однос су приоритети.

polovniautomobili.ba

Повјерење корисника сигурно не изостаје јер већ сада на својој платформи имају преко 150 продаваца, правних лица и чак преко 15000 огласа, а за лакшу претрагу и објаву огласа креирана је и Андроид апликација коју за сада користи више од 30 хиљада корисника.

„PolovniAutomobili.ba“ – „жива“ је платформа која се свакодневно усавршава. Портал и апликација за све који приступају мобилним телефонима, управо уважавајући сугестије корисника, стално се прилагођавају бољој интеракцији продаваца и купаца.

“Ми смо на тржишту од јуна 2018 године, али наш квалитет већ су препознали многи овлаштени ауто салони и ауто продавци широм БиХ, што се може и виђети на нашој wеб платформи. Оно што сте врло вјеројатно и сами могли примијетити јесте да смо ове године кренули у озбиљну маркетинг и рекламну кампању, како би вам још више приближили сигурну куповину и продају аутомобила, што ће се још јаче и интензивније наставити и у 2020. години”. истиче Kокотовић.

Није вијест да на неком порталу можете једноставно да оглашавате куповину или продају аутомобила. Међутим, на PolovniAutomobili.ba  постоје категорије за готово све што постоји у ауто-мото свијету. Циљ им је да креирају сигурну куповину аутомобила у БиХ, што потврђује и слоган –  ПРОДАЈ БРЗО KУПИ СИГУРНО.

Ми спроводимо озбиљну рекламну кампању широм БиХ и имамо одличан одзив у БиХ. У том смислу смо веома поносни на сарадњу са највећим ауто салонима и ауто продавцима у БиХ, као и са нашим пословним партенрима који су препознали наш рад, а који су у ауто осигурању, ауто лизингу као и ауто логистици и продаји ауто дијелова.”, каже Kокотовић.

Али и без рекламе пут до доброг аутомобила никада није био краћи. Треба вам само “Гугл”. На адреси www.polovniautomobili.bа. је ваша савршена машина.

Filter 2019