Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

ЈЕЛЕНА АРНАУТОВИЋ: Олимпијада би била врхунац каријере

Извор: ФИЛТЕР/ В.Ч

Данас вам представљамо Јелену Арнаутовић, џудисткињу из ЏК “Романија”.

Студент је мастер студија Факултета физичког васпитања и спорта.

Џудо тренира 15 година и каже да јој није било тешко да овај спорт одмах заволи.

Јелена је двострука првакиња Балкана, вишеструка првакиња Босне и Херцеговине и Републике Српске а на кадетском првенству Европе заузела је седмо мјесто.

Тренирам у џудо клубу “Романија” и веома сам задовољна радом клуба. Наравно најдражи су ми  резултати постигнути на међународној сцени, али поносна сам и на успјехе  постигнуте на нашим домаћим првенствима“, рекла нам је Јелена.

Ускоро је очекују базне припреме на Јахорини, које ће бити увод у такмичарску годину.

Очекују ме многобројна такмичења од којих су најважнија првенства Босне и Херцеговине, Балкана и наравно Европе на којем ћу покушати да нападнем једно од три одличја и домогнем се једне од медаља“, најављује џудисткиња “Романије”.

Као највећу подршку истиче породицу и тренера Дражена Суботића.

Он је најзаслужнији за  постизање мојих сјајних резултата . Овом приликом желим да се захвалим мојој породици , моме тренеру и мом клубу “Романија” на свему ономе што су ми пружили и помогли да дођем до оваквих резултата. Ја ћу у наредном периоду да се потрудим и да дам свој максимум да постигнем и још боље резултате и да се домогнем једне од европских и свјетских медаља. Олимпијске игре би биле врхунац каријере, вјерујем као и сваком спортисти, а ако Бог да надам се да ћу наступити и на том елитном такмичењу“, закључује на крају разговора Јелена Арнаутовић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com