Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Славија игра за Ивану!

Извор: SportDC

Плава породица Славије из Источног Сарајева придружила се великој акцији скупљања помоћи за малу Ивану Бјелогрлић из Источног Сарајева којој су неопходна хитна средства, не тако мала, за лијечење у иностранству.

Рукометни, кошаркашки и одбојкашки клуб Славија у викенду пред нама играју утакмице на свом терену. Kлубовима је подршка неопходна, а Ици новац за лијечење, па су се одлучили направити један прави спортски викенд, двије утакмице у суботу и једна у недјељу.

Субота доноси градски одбојкашки дерби. У госте Соколицама долази лидер на табели и први фаворит за Премијер лигу, Јахорина. Утакмица се игра од 16.00.Три сата касније, од 19.00, игра се 11. коло Премијер лиге у рукомету. Славија дочекује јако добру екипу Леотара.

Недјеља доноси утакмицу Прве лиге Републике Српске у кошарци. Славија ће побједу са гостовања у Вишеграду прошло коло покушати овјерити против Приједора на свом паркету. Утакмица се игра од 19.00.

Kарта за све три утакмице износи 6 KМ.

Дођите, подржите Славију и помозимо Ици.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com