Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /латиница

Саопштење полиције о самоубиству у Крупцу

Саопштење Полицијске Управе Источно Сарајево преносимо у цјелини.

“Полицијска управа Источно Сарајево данас је обавијештена од стране Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево да је на територији општине Нови Град, Кантон Сарајево извршено кривично дјело „Убиство“ за које се сумњичи лице иницијала Н.Ч. из Илиџе, те да се исто удаљило у правцу територије општине Источна Илиџа.

Брзом интервенцијом полицијских службеника ПУ Источно Сарајево у мјесту Крупац, општина Источна Илиџа лоцирано је лице Н.Ч. и путнучки аутомобил марке „Volkswagen“, тип „Golf2“, којим је управљао наведени.

У циљу проналска и лишења слободе извршиоца наведеног кривичног дјела Јединице жандармерије ПУ Источно Сарајево блокирали су терен и извршили преглед куће у мјесту Крупац, у којој наведени повремено борави и том приликом нису пронашли лице. Полицијски службеници ПУ Источно Сарајево у сардањи са припадницима полиције МУП- а Кантона Сарајево блокирали су уже и шире подручје терена на којем су пронашли путнички аутомобил, а затим у близини и  беживотно тијело наведеног лица. У току је увиђај на лицу мјеста у присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву. “

Filter 2019