Thu. Mar 23, 2023
ћирилица /латиница

Рута у облику срца за Ивану!

Фото извор: Vivo Studio

Извор: mtb.4is.info

Бициклисти клуба “МТБ ФОРИС” из Источног Сарајево данас су кроз град возили руту у облику срца, те на крају својим бициклима формирали срце за Ицу, у хуманитарној акцији коју су назвали “На своме бицу, срце за Ицу”.

Иако је ноћ прије пала обилна киша, иако су улице тога јутра биле мокре, на врховима околних планина се бијелио снијег, а температура ваздуха била тек неколико степени изнад нуле, нама није било хладно и ништа нас није могло омести у намјери да одвеземо ово срце за нашу малу Ицу” кажу организатори ове оригиналне хуманитарне акције.

У градском парку Гаврило Принцип окупило се 54 малих и великих бициклиста, који су заједно са редарима и саобраћајном полицијом продефиловали кроз град, правећи на мапи облик срца, након чега се се вратили назад у парк, гдје су својим двоточкашима формирали срце.

Општинска управа Источно Ново Сарајево подржала је ову хуманитарну акцију и пружила своју пуну подршку, те за суграђане који су жељели да учествују у акцији, али не посједују властити бицикл, тим поводом обезбиједила 10 бицикала, која су се могла изнајмити на старту вожње у Градском парку “Гаврило Принцип”.

Доагађај су помогли и пријатељи из “VIVO STUDIO” који су дроном снимали из ваздуха. Видео је ишао уживо на њиховој фејсбук страници.

Са нашим суграђанима данас су возили и чланови клуба “БСД ЗЕЛЕНГОРА”, те бициклистичког клуба “ТРЕK” Сарајево.

Чланови клуба “ТРЕK” Сарајево су скупили и донирали 300 KМ.

Kлуб “МТБ ФОРИС” је у овој акцији, заједно са пријатељима, прикупио укупно 1000 KМ. Сав новац биче уплаћен за лијечење Иване Бјелогрлић.

Након вожње је организована наградна игра, гдје су учесницима подијељени вриједни поклон пакети које су за наше драге бициклисте припремили колектив Авона и колектив пословнице Фрукта Трејд д.о.о. Источно Сарајево, који су свим учесницима припремили мајице, чоколадице те освјежење Аква ДОРИА.

Пријатељи из ДЕЛИKОМАТ-а су се придружили акцији, те поставили аутомат за кафу, а сав приход од продате кафе је дониран за Ицу.

Filter 2019