Sat. Sep 30, 2023
ћирилица /латиница

ОВАКО МОЖЕТЕ ПОМОЋИ – списак акција за Ивану

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Много је најављених активности појединаца, организација и група које се укључују у велику акцију за Ивану Бјелогрлић.

Са жељом да олакшамо преглед и учинимо догађаје доступним свима који желе дати допринос, доносимо списак дешавања најављених у Источном Сарајеву до средине децембра.

25.11. Мјузикл „Christmas Miracle”

Вечерас у 18 часова у сали Културног центра Источно Ново Сарајево мјузикл „Christmas Miracle” изводи трупа под окриљем IYF-а (International Youth Fellowship) коју чине студенти из Јужне Кореје. Улаз на овај мјузикл је слободан, а уколико желите новац за помоћ у лијечењу Иване Бјерлогрлић можете оставити у кутији на улазу.

26.11. Концерт у организацији ОШ „Србија“

У КЦ Пале 26. новембра у 19:00 културно-умјетнички програм за грађане, а повом хуманитарне акције за лијечење малене Иване Бјелогрлић. Улазнице се могу купити у уторак на благајни КЦ Пале по цијени од 5 КМ. Такође, грађани ће имати прилику да купе ваучере по цијени од 10 до 100 КМ.

26.11. “Сједи да се испричамо”

У КЦ Источно Ново Сарајево 26.новембра одржаће се “stand up” вече хуманитарног карактера a сва средства од улазница донираће се у сврху лијечења наше принцезе Иване. Професионални комичар и финалиста Пинкове аудиције из 2016. године Јасмин Ленард Џемиђић ће вас са својим наступом под називом “Сједи да се испричамо”  вас насмијати до суза.Локалну подршку ће му чинити екипа из Средњошколског центра Источна Илиџа. Улаз износи 3 KМ и поред тога ће бити кутија у коју свако може да да добровољни прилог.

27.11. Поетско музичко вече за Ивану

Удружење књижевника Републике Српске и Матична библиотека Источно Сарајево организују Поетско музичко вече за Ивану. Поетско музичко вече ће се одржати у сриједу, 27. новембра, у 19.00 часова у Културном центру Источно Ново Сарајево. Учесници програма су књижевници Горан Врачар, Жељко Пржуљ и Недељко Зленовић, уз музичку пратњу Гордана Врачара, Ненада Спаравала и Сергеја Берибаке.

29.11. Клуб “Bacchus”

У петак 29. новембра одржаће се хуманитарна журка. Сав приход биће уплаћен за Иванино лијечење.

30.11. “На своме бицу срце за Ицу”

Клуб бициклиста “MTB FORIS” организује хуманитарну акцију “На своме бицу срце за Ицу”. Вожња бициклима одржаће се у суботу 30. новембра а возиће се стаза у облику срца. Регистрација учесника почиње у 11:00 у парку Гаврило Принцип, а почетак вожње је у 12:00.

30.11. Концерт “Тура за Ивану”

Удружење грађана “Киштра” организује 30. новембра у бившем Дому културе у Лукавици концерт који почиње у 18:00.

06.12. Концерт – Миљан Миљанић и Гоци бенд

Концерт ће се одржати у петак, 06. децембра у 18:00 у дворани Славија. Цијена улазнице је 5 КМ.

11.12. Концерт Слађа Алегро, Пеђа Меденица, Адил Максутовић, Слађана Мандић и Бојан Васковић – дворана Славија

Хуманитарни концерт биће одржан 11. децембра са почетком од 19:00.Цијена улазнице је 10 КМ а сав новац биће усмјерен за помоћ у лијечењу Иване Бјелогрлић.

Фризура у Средњој школи “28. јуни”

Ученици који се образују за занимање фризер, са професорицом Вером Гргић, укључени су у хуманитарну акцију за прикупљање помоћи која је неопходна за лијечење  дјевојчице Иване Бјелогрлић. Сваког понедјељка и уторка од 8.00 до 12.00 часова можете посјетити фризерски салон који се налази у просторијама школе и по симболичним цијенама добити жељени фризерски третман. Сва прикупљена  средства биће уплаћена за лијечење наше мале суграђанке.

Напомене

➡️ Кутије за прикупљање новца налазе се у великом броју објеката у Источном Сарајеву али и бројним другим градовима у БиХ.

➡️ Од 01. децембра биће отворен хуманитарни број. Позивом у току децембра прикупљаће се средства за Ивану.

➡️Допринос у прикупљању средстава за Иванино лијечење можете дати и уплатама на рачун

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com