Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

На своме бицу срце за Ицу!

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Клуб бициклиста “МТБ ФОРИС” из Источног Сарајева организује хуманитарну акцију “На своме бицу срце за Ицу”.

Сутра, 30. новембра, возиће се бициклистичка рута у облику срца.

Регистрација учесника је од 11 до 12 часова, а вожња стартује у 12 часова из парка “Гаврило Принцип” у Источном Новом Сарајеву.

Својим бициклима цртамо срце за нашу малену Ицу и враћамо се назад у парк, гдје све учеснике очекује наградна игра и забава. Сав новац који прикупимо ћемо донирати за малу Ицу”, навели су из клуба и позвали грађане да учествују.

Општинска управа Источно Ново Сарајево подржава ову хуманитарну акцију и пружа своју пуну подршку, те за суграђане који желе да учествују у акцији, али не посједују властити бицикл обезбиједила је 10 бицикала, који ће се моћи изнајмити на старту вожње.

Цијена изнајмљивања бицикла, као и котизације које учесници требају уплатити на старту је остављена као слободна воља сваког појединца.

На старту ће стајати кутије за Ицу, гдје ће учесници моћи уплатити изнајмљивање бицикла, котизацију или само донирати новац.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com