Sun. Apr 14, 2024
ћирилица /латиница

Како до мајстора?

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Да ли сте се икада запитали колико мајстора има у вашем окружењу и колико њих познајете?

Шта радите када вам је потребан мајстор, a заузет је једини кога познајете?

Све су то нека од питања која је себи постављала група момака прије него што су дошли на идеју да покушају ријешити тај проблем. Након извјесног времена представљају рјешење у виду веб апликације popravi.net

Након што смо се и сами упознали са апликацијом,ступили смо у контакт са њеним креаторима.

Popravi.net нуди базу мајстора који су груписани по градовима и категоријама а на вама је само да изаберете град и услугу која вам је потребна. Регистрованих мајстора тренутно има више од 600 и тај број сваким даном расте.

Са развојем веб апликације кренули смо почетком године и после 10 мјесеци рада и труда, можемо рећи да смо задовољни учињеним и да сада имамо извјестан број мајстора на сајту који пупуњавају све већи број градова у Босни и Херцеговини.” каже један од креатора и иницијатора, Никола Алексић.

Одзив мајстора и њихове реакције били су одлични. У већини случајева мајстори су имали разумијевања и дјелили нашу визију мотивишући нас да наставимо даље са радом. Осјетило се да је овакво нешто било потребно. Јако нам је битно да имамо њихову подршку и стрпљење, јер управо од њих и зависи успјешност пројекта и функционисање наше веб странице“, наставља Алексић.

Планирају да побољшају квалитет услуга, додавањем могућности праћења посјећености профила, информације о удаљености мајстора с циљем побољшања интеракције између пружаоца и корисника услуга.

“У случају да popravi.net оствари свој пуни потенцијал и заживи на територији БиХ, услиједиће ширење пословања на регион. Такође, имамо у плану да остваримо партнерства са одређеним организацијама које ће давати погодности и повластице за чланове нашег тима”, поручује Алексић.

Опширније о начину функционисања и осталим информацијама можете пронаћи кликом на сљедећи линк http://popravi.net/home

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com