Mon. May 20, 2024
ћирилица /латиница

ИСТОЧНА ИЛИЏА: Полицајци ускоро у својој згради

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Просторије полицијске станице Источна Илиџа биће ускоро завршене, потврдио је начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац.

Ми свакако очекујемо да ће тај објекат бити усељен веома брзо. У току је набавка намјештаја, постављање прикључака, комуналија, воде, струје и осталих техничких ствари. Kада се стекну сви услови с обзиром на законске процедуре, та станица биће усељена и грађани ће се осјећати безбједније“, рекао је Шеховац.

Он је подсјетио да је простор у насељу Добриња IV купњен одлуком Владе Републике Српске и власништво је Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Шеховац је најавио да ће почетком децембра бити запослен нови број полицајаца на подручју цијеле Управе, укључујући и станицу Источна Илиџа.

Подсјећамо, полицијска станица Источна Илиџа почела је са радом 1. јула прошле године и функционише у пуном капацитету иако се тренутно налазе у просторијама полицијске станице Источно Ново Сарајево.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com