Fri. May 24, 2024
ћирилица /латиница

ВИК Источно Сарајево: Ванредно саопштење

Проблеми са водоснабдијевањем се настављају. Из КП “Водовод и канализација” Источно Сарајево стигло је обавјештење за кориснике које преносимо у цјелини:

Kако краткотрајне падавине нису дале веће резултате на дотоку извора Тилава, суочени смо са новим периодом без падавина који ствара проблеме у технолошком процесу прераде воде на Филтер постројењу.

KП „Водовод и канализација“а.д. Источно Сарајево у циљу заштите Филтер постројења и акумулирања довољне количине воде за наредни дан, биће принуђено да у вечерњим и ноћним сатима приступа пригушењу главног транспортног цјевовода, што ће потрошачи осјетити падом притиска у мрежи или привременим прекидом у водоснабдјевању, и то :

  • улице:Цара Лазара, Kарађорђева, Цара Душана,
  • насеља:Горњи Kоторац,Kрупац, дио Топлика (цјевовод Ø200 мм,
  • насеља која су на пумпним постројењима (Доње Младице, Горње Младице, Прљево брдо, Ђукића поток, Иванићи…)
  • као и у стамбеним зградама од четвртог спрата и више.

Због недовољних количина воде апелујемо на све наше потрошаче да максимално рационално троше воду како би се могло обезбједити континуирано водоснабдјевање за све наше кориснике.

Молимо све кориснике за стрпљење и разумијевање.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com