Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /latinica

Predsjednik Čubrilović uputio čestitku Milomiru Savčiću povodom ponovnog izbora za predsjednika BORS-a

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću povodom ponovnog izbora na tu funkciju.

„U ime Narodne skupštine Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom ponovnog izbora za predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske“, naveo je predsjednik Čubrilović u čestitki.

Predsjednik Čubrilović je naglasio da je rukovodstvo parlamenta uvjereno da će i dalje biti nastavljena konstruktivna saradnja između Narodne skupštine Republike Srpske i Boračke organizacije Republike Srpske, čiji predstavnici ravnopravno učestvuju u radu skupštinskog Odbora za boračko-invalidsku zaštitu i aktivno prate rad Narodne skupštine.

„Imajući u vidu važnost i značaj rješavanja pitanja boračke populacije, očekujem nastavak uspješne saradnje u cilju pronalaženja još boljih zakonskih rješenja i mjera radi podizanja životnog standarda svih boraca, porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u Republici Srpskoj“, naveo je predsjednik Čubrilović.

Filter 2019