Wed. Sep 30, 2020
ћирилица /латиница

Предсједник Чубриловић упутио честитку Миломиру Савчићу поводом поновног избора за предсједника БОРС-а

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу поводом поновног избора на ту функцију.

„У име Народне скупштине Републике Српске и у своје име, упућујем Вам искрене честитке поводом поновног избора за предсједника Борачке организације Републике Српске“, навео је предсједник Чубриловић у честитки.

Предсједник Чубриловић је нагласио да је руководство парламента увјерено да ће и даље бити настављена конструктивна сарадња између Народне скупштине Републике Српске и Борачке организације Републике Српске, чији представници равноправно учествују у раду скупштинског Одбора за борачко-инвалидску заштиту и активно прате рад Народне скупштине.

„Имајући у виду важност и значај рјешавања питања борачке популације, очекујем наставак успјешне сарадње у циљу проналажења још бољих законских рјешења и мјера ради подизања животног стандарда свих бораца, породица погинулих бораца и ратних војних инвалида у Републици Српској“, навео је предсједник Чубриловић.

Filter 2019